• 210-2896892
  • gdaspete@aspete.gr
  • Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Κεντρικό Κτίριο, Παλιά Βιβλιοθήκη
Θέσεις Εργασίας
Υπάλληλοι Μηχανημάτων Ανακύκλωσης στη ΤΕΧΑΝ, για όλες τις Ειδικότητες

Υπάλληλοι Μηχανημάτων Ανακύκλωσης στη ΤΕΧΑΝ, για όλες τις Ειδικότητες

Η ΤΕΧΑΝ

Η ΤΕΧΑΝ είναι μία πρωτοποριακή εταιρία στη τεχνολογία ανακύκλωσης. Μπορεί να μη γνωρίζουμε τ’ όνομά της, όμως, μάλλον, έχουμε δει τα σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Είτε στη πραγματικότητα, έξω από supermarkets και σε δημοτικές πλατείες ή, καθημερινά, σε διαφημίσεις στου σταθμούς του μετρό. Η ΤΕΧΑΝ είναι η εταιρία που εγκαθιστά, διαχειρίζεται και σε συνεργασία με την Αμερικανική ENVIPCO, κατασκευάζει τα σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης, στο εργοστάσιό της, στη Παλλήνη.

Ξεκινώντας Κόντρα στη Κοινή Αντίληψη

Μπορεί, σχετικά πρόσφατα, να έχουμε δει ή χρησιμοποιήσει τα σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Όμως, η δραστηριότητα της ΤΕΧΑΝ ξεκινάει πολύ νωρίς. Δημιουργείται στα 1980 με το όραμα, αντίθετα στις αντιλήψεις της εποχής, να βρει τρόπο, ώστε η ανακύκλωση να γίνει και οικονομικά δυνατή.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, η ΤΕΧΑΝ δυναμικά αναπτύχθηκε σ’ ένα περιβάλλον που, σταδιακά, άλλαζε και αναζητούνταν τρόποι να υποστηριχθεί η ανακύκλωση. Η ΤΕΧΑΝ ανέπτυξε πρωτοβουλίες και συνεργασίες, ανάμεσα σ’ αυτές, με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την εγκατάσταση και λειτουργία των ανταποδοτικών κέντρων ανακύκλωσης έξω από τα ΑΒ. Πρόσφατα, είναι η συνεργασία με την Αμερικανική ENVIPCO για τη συναρμολόγηση των μηχανημάτων σ’ αυτά τα κέντρα στο εργοστάσιο της Παλλήνης.

Από το 1980 έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν αναπτυχθεί πολλές πρωτοβουλίες στην ανακύκλωση από διάφορους φορείς, έχει εξελιχθεί η τεχνολογία και δημιουργηθεί πολλές μονάδες ανακύκλωσης, έχει αλλάξει η αντίληψή μας στην ανάγκη της ανακύκλωσης. Η ΤΕΧΑΝ έχει εξελιχθεί από την απαρχές της, κάτι σαν μία πρώιμη, φιλόδοξη, διορατική start-up σε μία εταιρία με δραστηριότητες σε όλο το φάσμα της ανακύκλωσης, μέσα από τις μονάδες της:

  1. Τo εργοστάσιο της Παλλήνης σε συνεργασία με την Αμερικανική envipco, όπου κατασκευάζονται και συναρμολογούνται τα σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
  2. Το εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Ασπρόπυργο που μετατρέπει τα μάζα αλουμινίου από τις επιστρεφόμενες τενεκεδένιες συσκευασίες σε ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.
  3. Τα κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε δημοτικούς χώρους και supermarkets.

Με την καινούργια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζητά από τους Δήμους να εφαρμόσουν προγράμματα ανακύκλωσης, η ΤΕΧΑΝ έχει ξεκινήσει καινούργιες συνεργασίες με πολλούς Δήμους, εγκαθιστώντας κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε διάφορους Δήμους της Αττικής, όπως οι Δήμοι Γαλατσίου και Νέας Σμύρνης.

Σ’ αυτή την ανάπτυξη των συνεργασιών και των δραστηριοτήτων της, η ΤΕΧΑΝ αναζητά νέους Μηχανικούς, για την στελέχωση του Τεχνικού Τμήματος Λειτουργίας και Συντήρησης, στις ειδικότητες: Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Τεχνικών Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικών.

Σύντομη Περιγραφή της Θέσης

Η ΤΕΧΑΝ ΑΒΕΕ επιθυμεί να προσλάβει για πλήρη απασχόληση Υπαλλήλους λειτουργίας για νέα μηχανήματα ανακύκλωσης στα σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Είναι μία απλή δουλειά που δεν απαιτεί Πτυχίο Μηχανικού ή εξειδίκευση και, ίσως, να μπορείτε να απασχοληθείτε σ’ αυτή και με μερική απασχόληση. 

Αρμοδιότητες

Εργασίες λειτουργίας και προληπτικής συντήρησης μηχανημάτων ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΙ, κατά προτίμηση μηχανολογίας ή ηλεκτρολογίας, θα εκτιμηθεί
  • Καλή γνώση Αγγλικών & Η/Υ
  • Πνεύμα συνεργασίας

Παροχές

  • Ικανοποιητική αμοιβή
  • Bonus παραγωγικότητας
  • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον

Αποστολή Βιογραφικού

Στείλτε το Βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία και μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση στην ηλκ. διεύθυνση,

Email: igiannopoulos@recycling-center.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *